Over ons

Kennel v.h. Samerithahof.

Riesenschnauzer pups en nesten. Wij fokken met de grootste nauwkeurigheid en doen dit via de reglementen van, de Raad van Beheer en de VSFL (Vereniging voor Schnauzerfokkers en Liefhebbers). Onze doelstelling is het fokken van vooral gezonde Riesenschnauzer pups die daarnaast ook gemakkelijke en degelijke betrouwbare huishonden kunnen zijn in uw gezin.

Wij zijn Dora en René Molenkamp.

In 1997 zijn wij in het bezit gekomen van Fray van Bergherbos onze eerste zwarte Riesenschnauzer reu. Al vrij snel hadden wij ons hart verloren aan dit geweldige ras, en besloten we een Riesenschnauzer teef aan te schaffen, om eens te ervaren hoe het zou zijn een nest met schnauzer pups te fokken. Deze beslissing heeft gemaakt dat wij nu nog steeds bezeten zijn van dit ras, en met veel plezier en met regelmaat één of twee keer per jaar een nestje Riesenschnauzer pups fokken, die wij met alle liefde laten opgroeien in onze huiskamer tussen al onze andere honden en katten.

Wij streven er naar om de ras specifieke eigenschappen van de Riesenschnauzer te behouden c.q. te verbeteren. Voorop staat bij ons de gezondheid, karakter en de schoonheid van onze schnauzers. Wij zijn aangesloten bij de Raad van Beheer en de Vereniging voor Schnauzerfokkers en Liefhebbers.

Wij willen u graag kennis laten maken met onze schnauzers middels foto’s en informatie en wat er in onze kennel gebeurt. Daarnaast willen wij u graag informeren wat voor mogelijkheden er allemaal zijn om te doen met de Riesenschnauzer. U vindt bij ons vele foto’s en attractieve links naar filmpjes en andere informatieve pagina’s.

Ons adres is:
Fam. Molenkamp
Westfriesedijk 50
1731 NX Winkel N-H
Tel: 0224-540883

Website https://samerithahof.nl
E-mail r.g.h.molenkamp@online.nl

 

2 Responses to Over ons

 1. christiaan klanderman schreef:

  Hallo, toen we zo’n 2 jaar geleden ongeveer onze Nelson (moustache men) bij U opgehaald hebben, heb ik gevraagd of U nog eens wat wilde horen hoe t met hem ging. Bij deze wil ik dat doen. We zijn erg gek op Nelson, hij is erg sociaal en ook goed met kinderen. Met onze middenslag gaat het ook goed samen. Toen hij in de groei zat heeft hij een tijdje last gehad van zijn gewrichten. We hebben hem toen wat ontzien met wandelen etc. Daarna ging het beter, nu gaat t goed. Komt vaker voor bij grote rassen lijkt me. Al met al een erg fijne hond! Super aanhankelijk. Ik had wat foto’s willen sturen , maar dit lukte niet helaas. Zal het nog eens proberen. M.v.g. Christiaan Klanderman

  • Web-Master schreef:

   Hoi Christiaan,

   Bedankt voor jouw bericht. Wij hebben enige tijd geleden de foto’s ook ook ontvangen via mail.
   Dora en ik hebben hiervan genoten. Altijd fijn om te horen dat het goed gaat met de hond.

   Misschien komen wij elkaar nog eens tegen.

   Groetjes René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.